RegioBank - Uw bank in de buurt

10 aug
U kent ons natuurlijk als financieel adviseur bij u in de buurt. Weet u dat wij ook Zelfstandig Adviseur van de RegioBank zijn?

RegioBank is een bank zoals mensen en bedrijven het graag zien. Solide en dichtbij, met persoonlijk advies en goede producten. Zonder poespas en gedoe, met heldere producten en gunstige tarieven. Of het nu gaat om sparen, hypotheken, betalen of andere financiële wensen. RegioBank heeft ook voor de wensen van de klant. Voor uw wensen dus.
Ook al kunt u tegenwoordig bijna alles via internet regelen, persoonlijk contact is voor veel klanten toch een stuk prettiger. Het persoonlijk contact bij RegioBank maakt nou net het verschil met andere banken. Daarom kiest RegioBank er bewust voor om een bank te zijn in de regio. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies. Met uw eigen Adviseur, die betrokken is en bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.
Iemand dichtbij bij wie u nog echt klant bent. Bij ons regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. Graag nodigen we u uit voor een een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor. U bent van harte welkom!