Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons volledig, vanuit een 100% onafhankelijkheid, kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, om verzekeringen of om financiële planning, het gaat ons erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

Van der Geest & Drost Verzekeringen is volledig vrij in zijn advisering. Wij proberen voor onze klanten de beste keuze te maken uit de vele aanbieders op de markt.
Ons kantoor heef geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen of verzekeraars onder te brengen.

Wij zijn lid van de coöperatie Connect Assuradeuren U.A. Connect Assuradeuren heeft volmachten van een aantal gerenommeerde vezekeraars. De samenwerking met Connect Assuradeuren biedt tal van voordelen. Als gevolmachtigd agent neemt Connect Assuradeuren de taken van de volmachtgevers op het gebied  van acceptatie en schade over. Dat is sneller en efficiënter. Wel zo fijn als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service. Maar er is geen enkele verplichting om verzekeringen onder te brengen bij Connect Assuradeuren.